Liedjesdoosje: Ik zag twee beren, broodje smeren….

Liedjesdoosjes: SPEELTIP VAN DE DAG: Ik maak liedjesdoosjes met figuurtjes uit het liedje. Langzaam gaat het doosje open en komen de figuurtjes er uit. Ik speel het verhaal uit en daarna zingen we het liedje. Hier 'Ik zag twee Beren'. Je stimuleert de fantasieontwikkeling, als een kind onder het zingen de boterham mag smeren. Of laat de kinderen het smeren met de handen nadoen, want meedoen prikkelt de beleving. Een hele stapel liedjesdoosjes geeft extra speel en zing plezier.

Ik maak liedjesdoosjes met figuurtjes uit het liedje. Langzaam gaat het doosje open en komen de figuurtjes er uit. Ik speel het verhaal uit en daarna zingen we het liedje. Hier ‘Ik zag twee Beren’.

Je stimuleert de fantasieontwikkeling, als een kind onder het zingen de boterham mag smeren. Of laat de kinderen het smeren met de handen nadoen, want meedoen prikkelt de beleving.
Een hele stapel liedjesdoosjes geeft extra speel en zing plezier.

Ik wens je veel fantasie.

Dini

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed