Flo Flierefluiter

een fantasievol taal- en speelprogramma met prentenboeken

Voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers,

De eenentwintigste eeuw vraagt van de mens verbeeldingskracht en fantasie. De competenties om de wereld om hem heen aan te passen en te veranderen.

Dini wil met haar trainingen uw fantasie en verbeeldingskracht verder ontplooien, zodat u een voorbeeld kan zijn voor de kinderen die op school onder uw verantwoordelijkheid vallen. Een voorbeeld dat het kind alle ruimte geeft om te groeien tot een volwaardig mens.

 

Het Flo Flierefluiter programma levert een schat aan speelideeën, die als inspiratiebron bedoeld zijn en vrijheid geeft tot een eigen invulling passend bij de groep.

Tijdens deze interactieve training maakt u kennis met het levend poppenspel. U leert van poppenspeelster en leerkracht Dini Bongers, om op een eigen fantasievolle manier de pop te bewegen. Deze training geeft u de gelegenheid uw vaardigheid in fantasiespel te vergroten en om de poppen die bij programma’s gebruikt worden of een eigen pop, werkelijk in uw groep te integreren. Bovendien gaan we eens op een andere manier naar prentenboeken kijken, want elke prent is een verhaal op zich.

De Flo Flierefluiter training bestaat uit vier onderdelen, voor de inhoud van het Flo Flierefluiter programma klik: >hier<.

Wij willen graag met u in gesprek gaan en bieden de mogelijkheid om een  kennismakingsworkshop op uw locatie te komen geven.


Flo Flierefluiter workshop op maat

Naast de uitgebreide training kunt u ook kiezen voor een workshop op maat van 3 uur.
Tijdens deze interactieve workshop maakt u kennis met het levend poppenspel. U leert van poppenspeelster Dini Bongers, om op een fantasievolle manier de pop te bewegen. Deze workshop geeft u de gelegenheid uw vaardigheid te vergroten en om de poppen die bij programma’s gebruikt worden zoals Puk, Ko,  Raai de Kraai of een eigen pop, werkelijk in uw groep te integreren.

Bovendien gaan we eens op een andere manier naar prentenboeken kijken, want elke prent is een verhaal op zich.
Praktische informatie:

Kosten workshop op maat:  € 600,- tot 10 personen, daarna € 30,- per persoon.
Aantal personen: minimaal 10 personen maximaal 25 personen
Reiskosten: de kosten zijn exclusief de benzine kosten
Accommodatie: Een rustige ruimte, stoelen en 3 tafels
Contact: https://poppenrijk.nl/contact-2
Telefoon: 06 514 64 385


Gratis e-book!