Wie is Dini

Wie is Dini

Dini BongersDini Bongers heeft als opleiding de Kleuter Opleiding School en de PABO. Ze heeft 16 jaar voor de klas gestaan in alle groepen van de basisschool, gedeeltelijk in combinatie met haar poppentheater, waarmee ze door het land reisde.

Eind jaren negentig startte ze Dini’s poppenrijk, een intiem theater, waar ze voorstellingen voor zowel dreumesen en peuters als voor oudere kinderen gaf. Daarna volgde allerlei workshops en cursussen voor leerkrachten en pedagogisch medewerksters .Enkele jaren later geleden is het poppenrijk verhuisd naar een mooie locatie in Kralingen en uitgebreid met een prachtige speelgoedwinkel. In 2015 heeft Dini de deuren van het poppenrijk weer gesloten.

Tegenwoordig reist ze weer met haar voorstellingen en trainingen door het hele land en zelfs naar België en staat ze regelmatig als leerkracht voor de kleutergroep om het contact met de school te behouden.

Met de ontwikkeling van het Flo Flierefluiter programma, waarmee Dini leerkrachten  en pedagogisch medewerksters helpt om het spelend leren weer in de groep terug te krijgen, is haar passie om de totale groei van het kind op een fantasievolle manier te stimuleren, tot uiting gekomen.

Dini reist met haar programma door het hele land om mensen te enthousiasmeren en te inspireren.


[IN ONTWIKKELING] Inmiddels zijn er al in 6 provincies van Nederland trainingen en voorstellingen gegeven. Van Heemskerk naar Lelystad – een uitgebreide training in Deventer – op verschillende plaatsen in Noord-Brabant, en terug via Utrecht naar haar thuisprovincie Zuid-Holland hebben veel mensen kennis gemaakt haar speciale poppenspel – en natuurlijk met Flo Flierefluiter.

Hoe haar optredens al vele mensen heeft geïnspireerd leest u HIER , of klik op de afbeelding.

[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”2680″ img_link=”url:http%3A%2F%2Fpoppenrijk.nl%2Fnieuw%2Fcontact-2%2F||”]

Gratis e-book!
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”2722″ img_link=”url:http%3A%2F%2Fpoppenrijk.nl%2Fcategory%2Fnieuws%2F|title:Nieuws|”][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”2723″ img_link=”url:http%3A%2F%2Fpoppenrijk.nl%2Fcategory%2Fspeeltips%2F|title:speeltips|”]
[thb_share facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” text=”Share”]